Truus

Eigenaar van Kapsalon de Kapper.
Sinds 1989 is de kapsalon gevestigd op Harlingersingel 1 in Leeuwarden. Voordat ze haar eigen bedrijf begon, heeft ze o.m. les gegeven aan de kappersvakschool, zowel in het dames- als herenvak, in diverse jurys gezeten bij kappersvakwedstrijden en met haar ervaring en diplomas een aantal kapsalons helpen opstarten. Zal per 1 januari 2019 het stokje overdragen aan Manita.

Werkdagen: dinsdag – donderdag – zaterdag.

MANITA

Sinds 2005 werkzaam in het kappersvak. Zeer enthousiast en gedreven, dit straalt ze ook uit in haar werk. En per januari 2019 de nieuwe eigenaresse van Kapsalon De Kapper.

Werkdagen: maandag – woensdag – vrijdag – zaterdag (verder flexibel)

AGNETHA

Sinds 2000 werkzaam bij Kapsalon de Kapper, ook zij is visagist. Het is voor haar steeds weer een uitdaging om iedereen in volle tevredenheid de deur uit te laten gaan.

Werkdagen: woensdag – donderdag – zaterdag.

SJOUKJE

Sinds 2009 werkzaam bij Kapsalon de Kapper.
Haar kwaliteiten komen overeen met de sfeer en de deskundigheid in onze kapsalon. Ze werkt al sinds 2000 als kapster en je bent dan ook in goede handen bij haar.

Werkdagen: dinsdag – vrijdag.

SANDRA

Sinds 1995 werkzaam bij Kapsalon de Kapper.
Met haar zeer ruime ervaring is ze een rots in de branding. Voor een structuurbehandeling bent u bij haar in zeer goede handen.

Werkdagen: maandag – donderdag.